Borvák Pincészet

BORFAJTÁINK

Fehérboraink

Olaszrizling

Raknai rizling

Királyleányka

Szürkebarát

Pálava

Vörösboraink

Cabernet Sauvignon

Kékfrankos

Rosé boraink

Desszertbor/Pezsgő

SZOLGÁLTATÁSAINK

Történetünk

Borvák Mária vagyok, két kisgyermek édesanyja, és a családommal éppen azon dolgozom Dél-Szlovákia (majdnem) legdélibb csücskében, hogy finom, dicsekvésre méltó, izgalmas borokat készítsek, és minél több emberhez eljuttassam a muzslai szőlőhegy szeretetét.

Hogyan kerültem a borok világába? Az egyetem elvégezése után ahelyett, hogy a fővárosban maradtam volna, visszatértem. Visszavonzott ez a csodálatos táj és az a szeretet, amit itt gyerekkoromban megéltem. Egy olyan apa lányaként nőttem fel, akinek a helyismereténél már csak a hely iránti szeretete nagyobb. Ő volt az, aki az elmúlt 30 év során kitartó munkával megteremtette azt a szőlészetet, aminek a gyönyörű termését most a saját boraink készítésére használhatunk fel. 

A borászat építése lehetőséget jelent arra, hogy az ötleteimen keresztül kiélhessem a kreativitásomat, a mély beszélgetések iránti igényemet, és a vendéglátás iránt érzett vonzalmamat. Mindezt ott, ahol a világon leginkább szeretek lenni: a muzslai szőlőhegyen.

Mostanában az foglalkoztat a leginkább, hogy olyan lélekemelő borkóstoló élményeket kínáljak, ahol a borok világa iránt érdeklődők, és az őket kísérő, alkoholt nem fogyasztó vendégeink is egyaránt jól érezik magukat. A munkám igazi dícsérete az, amikor a vendégeimen látom, hogy mosollyal az arcukon, légies léptekkel, a mindennapi gondokból egy kicsit fellégezve távoznak tőlünk. 

LÁTOGASSON EL HOZZÁNK!

Sajnáljuk, úgy tűnik nem elég idős, hogy beléphessen az oldalra.

Elmúlt már 18 éves?

A weboldalra való belépéshez legalább 18 évesnek kell lennie.