Vintop Karkó

BORFAJTÁINK

Fehérboraink

Zöldveltelini, Olaszrizling, Rajnai rizling, Chardonnay, Szürkebarát, Hibernal, Irsai Oliver, Sauvignon Blanc

Vörösboraink

Pinot noir, Cabernet sauvignon, Cabernet franc, Merlot, Roesler

Rosé boraink

Desszertbor/Pezsgő

SZOLGÁLTATÁSAINK

Történetünk

A Vintop Karkó Borászat 1992-ben, évi 3.000 palackot termelő kapacitással, azzal a céllal kezdte meg tevékenységét, hogy kiváló minőségű, különleges jellemzőkkel rendelkező borokat állítson elő. 2003-ban 18 hektáros területen saját szőlőültetvényt telepítettünk. A szőlészet a dél-szlovákiai borvidéken, Búcs községben található, ahol a szőlőtermesztésnek a régmúltba visszanyúló hagyományai vannak. A szőlőültetvény elhelyezkedése, a közepes nehézségű kőzetmentes talaj és a sok napsütés – ez mind a gyönyörű fajtaborok előállításának alapja. Az ültetvény fajtaösszetétele változatos, megtalálhatók benne a nálunk népszerű borszőlők, de a Szlovákiában kevésbé ismert fajták is.

A Vintop Karkó Panzió & Étterem harminc, fürdőszobával ellátott szobában biztosít szállást, az étteremben kiváló házias konyhával várja a vendégeket, akik csodálatos pincénkben minőségi borokat kóstolhatnak.

4-70 főből álló csoportok részére szakszerű ismertetéssel összekapcsolt borkóstolókat szervezünk. A bemutatóra 15 féle fajtabort és újborokat készítünk elő.

LÁTOGASSON EL HOZZÁNK!

Sajnáljuk, úgy tűnik nem elég idős, hogy beléphessen az oldalra.

Elmúlt már 18 éves?

A weboldalra való belépéshez legalább 18 évesnek kell lennie.