Andora borászat

NAŠE VÍNA

Biele vína

Zöldveltelini Olaszrizling Aranymuskotály Chardonnay

Červené vína

Kékfrankos Cabernet Sauvignon Royal Majesty cuvée Pinot Noir

Ružové vína

Cabernet Sauvignon-Merlot cuvée rozé

Dezertné víno

SLUŽBY

NÁŠ PRÍBEH

Az ANDORA s.r.o. vállalatot 2005-ben alapítottuk, azóta családi vállalkozásként működik Dél-Szlovákiában, a Komáromi járásban.

Kezdetekben kizárólag gabonatermesztéssel foglalkoztunk, évről-évre növelve a megművelt földterület nagyságát és bővítve gépparkunkat. Jelenleg több mint 500 hektáron gazdálkodunk.

A gabonatermesztés növelése, bővítése mellett szerettük volna tevékenységi körünket is kiszélesíteni. Mivel ez a terület, azon belül szépséges kis falunk is hosszútávú szőlőtermesztési és borkészítési hagyományokkal büszkélkedhet, mi is emellett döntöttünk. 2016-ben és 2017-ban összesen 6 hektárnyi területre ültettünk ki különböző szőlőfajtákat. Ültetvényünk a gondoskodást már 2017-ben sikeres szürettel hálálta meg, melyből megszülethettek első boraink.

A hagyományos gabona- és szőlőtermesztésen kívül 2016-ben és 2017-ban összesen 7 hektárnyi területen mandulaültetvényt létesítettünk.

Küldetésünk a földről való gondoskodás, a minőségi termények és termékek előállítása. Hisszük, hogy közös családi akarattal és összefogással semmi sem lehetetlen. Ebben a szellemben szeretnénk folytatni tevékenységünket.

 

„Egy álom csak egy álom, egészen addig, amíg úgy nem döntesz, hogy igazzá teszed.”

/Harry Styles/

NAVŠTÍVTE NÁS!

Sajnáljuk, úgy tűnik nem elég idős, hogy beléphessen az oldalra.

Ste starší ako 18 rokov?

Na vstup musíte mať minimálne 18 rokov.