Chateau Valice

BORFAJTÁINK

Fehérboraink

Fehérburgundi Zöldveltelini Olaszrizling Hárslevelű

Vörösboraink

Rimava

Rosé boraink

Cabernet Sauvignon

Desszertbor/Pezsgő

SZOLGÁLTATÁSAINK

Történetünk

A Gemerprodukt OVD szövetkezet 2003-ban alakult, bár a kezdetek 1998-ra nyúlnak vissza, amikor az egyik alapító tag már önállóan, SHR-ként tevékenykedett.

A vállalkozásban komoly fordulat csak egy másik alapító tag kezdeményezésére következett be, aki 1999-ben javasolta, hogy 65 hektár szőlőterületet béreljenek a „Valická dolina” PD-től. A vállalkozás további stabilizálása érdekében az érintettek úgy döntöttek, hogy két családon alapuló jogi személyt hoznak létre, és így jött létre maga a szövetkezet. 2004-ben a szövetkezet megvásárolta a korábban egyéni vállalkozásként működő SHR összes eszközét és kötelezettségét, és folytatja gazdasági tevékenységét.

 

Jelenleg a szövetkezet célja az intenzív almaborszőlő-termelés és az intenzív gyümölcstermesztés egyidejű stabilizálása. A lehető legfrissebb gyümölcsök, minőségi borok és gyümölcslevek széles választékának biztosítása a vásárlók számára. A szövetkezet folytatni kívánja a kísérletezést, és a legmodernebb technikákat alkalmazva a saját területein a különböző típusú kísérletek minél szélesebb körét kívánja biztosítani.

LÁTOGASSON EL HOZZÁNK!

Sajnáljuk, úgy tűnik nem elég idős, hogy beléphessen az oldalra.

Elmúlt már 18 éves?

A weboldalra való belépéshez legalább 18 évesnek kell lennie.