Chateau Valice

NAŠE VÍNA

Biele vína

Fehérburgundi Zöldveltelini Olaszrizling Hárslevelű

Červené vína

Rimava

Ružové vína

Cabernet Sauvignon

Dezertné víno

SLUŽBY

NÁŠ PRÍBEH

A Gemerprodukt OVD szövetkezet 2003-ban alakult, bár a kezdetek 1998-ra nyúlnak vissza, amikor az egyik alapító tag már önállóan, SHR-ként tevékenykedett.

A vállalkozásban komoly fordulat csak egy másik alapító tag kezdeményezésére következett be, aki 1999-ben javasolta, hogy 65 hektár szőlőterületet béreljenek a „Valická dolina” PD-től. A vállalkozás további stabilizálása érdekében az érintettek úgy döntöttek, hogy két családon alapuló jogi személyt hoznak létre, és így jött létre maga a szövetkezet. 2004-ben a szövetkezet megvásárolta a korábban egyéni vállalkozásként működő SHR összes eszközét és kötelezettségét, és folytatja gazdasági tevékenységét.

 

Jelenleg a szövetkezet célja az intenzív almaborszőlő-termelés és az intenzív gyümölcstermesztés egyidejű stabilizálása. A lehető legfrissebb gyümölcsök, minőségi borok és gyümölcslevek széles választékának biztosítása a vásárlók számára. A szövetkezet folytatni kívánja a kísérletezést, és a legmodernebb technikákat alkalmazva a saját területein a különböző típusú kísérletek minél szélesebb körét kívánja biztosítani.

NAVŠTÍVTE NÁS!

Sajnáljuk, úgy tűnik nem elég idős, hogy beléphessen az oldalra.

Ste starší ako 18 rokov?

Na vstup musíte mať minimálne 18 rokov.