Chateau Valice

WINE TYPES

White wines

Fehérburgundi Zöldveltelini Olaszrizling Hárslevelű

Red wines

Rimava

Rosé wines

Cabernet Sauvignon

Dessert wine / Champagne

OUR SERVICES

OUR STORY

A Gemerprodukt OVD szövetkezet 2003-ban alakult, bár a kezdetek 1998-ra nyúlnak vissza, amikor az egyik alapító tag már önállóan, SHR-ként tevékenykedett.

A vállalkozásban komoly fordulat csak egy másik alapító tag kezdeményezésére következett be, aki 1999-ben javasolta, hogy 65 hektár szőlőterületet béreljenek a „Valická dolina” PD-től. A vállalkozás további stabilizálása érdekében az érintettek úgy döntöttek, hogy két családon alapuló jogi személyt hoznak létre, és így jött létre maga a szövetkezet. 2004-ben a szövetkezet megvásárolta a korábban egyéni vállalkozásként működő SHR összes eszközét és kötelezettségét, és folytatja gazdasági tevékenységét.

 

Jelenleg a szövetkezet célja az intenzív almaborszőlő-termelés és az intenzív gyümölcstermesztés egyidejű stabilizálása. A lehető legfrissebb gyümölcsök, minőségi borok és gyümölcslevek széles választékának biztosítása a vásárlók számára. A szövetkezet folytatni kívánja a kísérletezést, és a legmodernebb technikákat alkalmazva a saját területein a különböző típusú kísérletek minél szélesebb körét kívánja biztosítani.

VISIT US!

Sajnáljuk, úgy tűnik nem elég idős, hogy beléphessen az oldalra.

Are you over 18?

You must be at least 18 years old to access the website.